HAE PÄIVÄHOITOON

 

 

 

 

Päivähoitopaikkaa lapselle voi hakea joko sähköisesti tai paperilomakkeella postitse. Samoin vuotta ennen kouluunlähtöä lapsi tulee ilmoittaa esiopetukseen. Päivähoito- tai esiopetuspaikkaa hakiessaan vanhemmat voivat esittää ensisijaisen toiveen. Ellei kyseistä toivetta pystytä toteuttamaan, esitetään perheelle tarjolla olevista vaihtoehdoista korvaavaa paikkaa.

 

Laukaan kunnan sivuilta www.laukaa.fi löytyy sosiaali- ja terveyspalveluiden alta linkki päivähoitopalveluihin.

 

Päivähoidon sivuilta löytyy tietoa mm. hoitoon hakemisesta, vaihtoehtoja päivähoidon eri muodoista ja -paikoista, sekä lomakkeistoa:

 

Tulostettavat lomakkeet Laukaan päivähoitopaikkoihin hakemiseksi (pdf):

 

-          Päivähoidon hakemuskaavake

-          Hoitosuhteen muutosilmoitus, irtisanominen

-          Tulonselvityslomake

-          Yrittäjän tulonselvityslomake

 

Lapsen päivähoitopaikan myöntämisestä toimitetaan aina kirjallinen päätös perheelle. Paikan myöntämisen jälkeen sovitaan yhdessä vanhempien kanssa tutustumisesta uuteen päivähoitopaikkaan niin lapsen kuin myös vanhempien kannalta. Suunnitellaan yhdessä perheen ja henkilökunnan kanssa hyvä aloitus lapsen päivähoidolle.

 

Annamme mielellämme perheille lisätietoa koko Laukaan kunnan päivähoidosta ja erityisesti oman päiväkotimme (Leppäveden päiväkoti) toiminnasta joko puhelimitse tai henkilökohtaisen tapaamisen kautta.

 

Toimintamme luonteesta johtuen (päiväkodin johtaja työskentelee myös Vihtavuoren päiväkodissa) toivomme kuitenkin, että tapaamisajankohta sovitaan aina etukäteen.

 

Tervetuloa Laukaan päivähoitoon!